Строителна борса „Партньори“

Какво предлагаме?

Строителна борса „Партньори” – Фактор Трейд ЕАД е верига от търговско-складови бази за продажба на строителни материали.

При нас ще намерите под един покрив над 8000 продукта за груб строеж и довършителни или ремонтни работи. Ние предлагаме на своите клиенти и партньори само най-доброто от водещите производители на възможно най-добрата цена. В зависимост от поръчаното количество предлагаме различни отстъпки от цената. От 01.08.2012 година стартира нова кампания за лоялните ни клиенти – на база определен брой пазарувания в нашите магазини, получавате карта за отстъпки. Повече информация за кампанията може да получите на място в магазините или на телефон 02/ 945 30 04.

Предлаганите продукти могат да бъдат закупени на едро и дребно в складовата база и магазинната част. Двата ни склада се намират в град София, но осъществяваме доставка на строителни материали на територията на цяла България. Ако нямате възможност да дойдете на място в нашите складове, може да направите своето запитване за количество и цени чрез:
– е-борса, http://www.factortrade.net/construction_exchange.htm

– имейл sales@factortrade.net

– телефон. 02/ 945 30 04, 02/ 490 11 30, 02/ 490 11 31

Екип от професионалисти работи по максимално бързото отговаряне на вашите въпроси.

Обучените консултанти ще Ви дадат професионален съвет за различните строителни материали, които предлагаме.

Посетете ни на следните адреси:

  • кв. Враждебна, бул. Ботевградско шосе № 296 (до спирка Махала Батареята) – виж Google Maps

Как да стигнете с градски транспорт:

спирка Махала Батареята, автобуси: 12, 14, 90, 117, 118, 119

– Интернет – www.factortrade.net

На място може да видите:

Мострени покриви

В склада на бул. Ботевградско шосе № 296 (до спирката Махала Батареята, автобуси: 117, 118, 119, 12, 14, 90), може да разгледате мострените покриви с керемиди Тондах и Брамак. Нашите консултанти ще отговорят на всичките Ви въпроси, свързани с покривната система. Кои са подходящите аксесоари за избрания от Вас модел керемиди. Каква е разходната им норма и тегло на кв.м.

Запознайте се предварително с начина, по-който ще изглежда вашият покрив. Подобен ефект може да бъде постигнат единствено, когато е представено цялостното решение – керемидите са поставени, заедно с подходящите за тях капаци. Избор, базиран единствено на видяна единична бройка, може да се окаже неудовлетворяващ впоследствие. Някои керемиди, в зависимост от начина, по който се приплъзват придобиват много по-различна визия.

За Строителна борса „Партньори” – Фактор Трейд ЕАД

За да отговорим на пазарните изисквания и на изискванията на нашите клиенти, разработихме комплексна услуга, изразяваща се в: доставка на стоки имащи характеристика на строителни материали, извършване на строително – монтажни дейности, осигуряване на транспорт и логистика за нуждите на конкретния обект (проект) на клиента. Така описаната комплексна услуга ние развиваме, чрез съчетаването на собственото ноу хау в областта на търговията (складови бази, директни договори с производители и вносители, обучен персонал, специализиран софтуер за цялостно управление на бизнеса, собствен разнообразен автопарк) и договорени партньорства с контрагенти специализирани в извършването на конкретни видове строително – монтажни дейности. В тази връзка дружеството е регистриран член на Камарата на строителите в България, а също така дружеството има разработени и внедрени системи за управление на качеството: EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2005, и BS OHSAS 18001:2007.

Нашият екип работи за успешното осъществяване на вашите проекти. Получете по телефон или електронен път, бързо и лесно консултация от професионално обучените консултанти на Строителна борса „Партньори” или заповядайте на място в складовите ни бази, в град София.

Ние се развиваме и усъвършенстваме, за да Ви предложим професионално и качествено обслужване.
За връзка с нас, посетете страницата „Направи поръчка